23
Sep

Itsy Bitsy reinventat

Cu mare bucurie vi-i arătăm pe Itsy și Bitsy, cei doi protagoniști ai singurului radio din România pentru părinți și copii, acum în haine noi nouțe, ca de început de an școlar!

ItsyBitsyNeata_profil

O dată cu lansarea grilei de toamnă a postului care ne este partener media principal la Parada Mămici pe Biciclete, Itsy Bitsy, și-a schimbat și identitatea vizuală.  Noul look modern, realizat de  GO Studio, este pe gustul nostru și vorbește despre ”Bucuria în familie”.

Mai ales că acesta este și mesajul Mămici pe biciclete: bucurie, independență, distracție în familie PE BICICLETE 🙂

Cine credeți că vă invită la Parada de sâmbătă? Itsy sau Bitsy? Ascultați aici:

Cu “haine” noi, Itsy şi Bitsy îşi aşteaptă prietenii zi de zi, de luni până vineri între orele 7:00 şi 9:00 la ItsyBitsyNeaţa, singurul matinal pentru toată familia. Cu cei doi extratereştri, cei mici se bucură de trezire dimineaţa, iar părinţii se pot ocupa veseli de pregătirile pentru grădiniţă sau şcoală. În fiecare dimineaţă de septembrie Itsy şi Bitsy oferă ascultătorilor un ghiozdan plin cu rechizite.

Având programe adaptate publicului, multe emisiuni noi, muzica cea mai optimistă şi realizatori pasionaţi, Itsy Bitsy FM îşi aşteaptă ascultătorii părinţi şi copii pe frecvenţele din toată ţara şi pe www.itsybitsy.ro, locul unde toate nevoile lor de distracţie, relaxare şi informare sunt satisfăcute.