19
Sep

Mămică = hero, Mămică pe bicicletă = super hero

 

Adela luptă de opt ani pentru ca fiul ei, Davis, diagnosticat cu boala incurabilă Dravet, un sindrom rar de epilepsie, să trăiască. În prezent, el trăiește din ce în ce mai bine, merge la școală, râde, știe chiar să meargă pe bicicletă. Datorită mamei lui, care face tot ce se poate pentru el. Și mereu găsește resurse încât să se poată ceva mai mult.

Face awareness prin zeci de evenimente despre boală, duce lobby pentru drepturi, cercetează terapii și tratamente noi. Recent, a scos o carte de nutriție cu o dietă specială, iar azi… a învățat să meargă pe bicicletă!

Suntem fericite că a acceptat să participe la evenimentul nostru Mămici pe Biciclete, iar pentru asta, azi, și-a mai depășit o barieră. Partenerii noștri de la BikeSchool i-au oferit un instructor, iar Adela a reușit să meargă singură pe bicicletă. 🙂 Vineri mai are o repetiție, iar sâmbătă, alături de Davis, participă la prima paradă a Mămicilor pe Biciclete. Știți voi, acelea care au înțeles că pentru a avea copii așa cum își doresc toate mamele: sănătoși, liberi, independenți, fericiți cu ei înșiși, un prim pas ar fi să ne suim cu toții pe biciclete.

In două ore, Adela a devenit o super mămică, ce știe să meargă pe bicicletă

In două ore, Adela a devenit o super mămică, ce știe să meargă pe bicicletă.

”Cel mai greu a fost să cred în mine, așa cum e de fiecare dată. Mă bucur că am reușit să îmi înving mintea care șoptește <nu pot>, să țin capul sus și până la urmă să îmi găsesc echilibrul. Sper ca Davis să fie mândru de mine la paradă când vom defila împreună pe biciclete” a spus Adela.

Dacă nici tu nu știi să mergi pe bicicletă și crezi că ar fi timpul să faci această schimbare pentru tine și pentru copilul tău, avem un concurs: prietenii de la BikeSchool oferă patru cursuri gratuite pentru patru mămici care vor să vină sâmbătă la paradă, dar nu știu să pedaleze.

Ce trebuie să faci ca să câștigi:

  • să fii disponibilă aproximativ 3 ore pentru a urma un curs: luni de dimineața (9-12) sau marți 10.00-19.00 sau joi 10.00-15.00. Cursul are loc în parcul Herăstrău, în zona Fântânei Miorița
  • să participi la repetiția, cu instructorul, de vineri după-amiază (17.00)
  • să vii împreună cu copilul tău sâmbătă la Parada Mămici pe biciclete: înscriere gratuită aici
  • să lași un comentariu la această postare în care să ne spui de ce e important pentru tine să înveți să mergi pe bicicletă (adaugă vârsta ta și ziua / ora la care ai fi disponibilă pentru curs).

Prima câștigătoare va fi anunțată duminică! Acum e timpul să îl faci mândru pe copilul tău 🙂

Bogdan de la Bike School cel mai rabdator antrenor

Bogdan de la BikeSchool este cel mai răbdător antrenor.

Vă așteptăm în număar cât mai mare

Vă așteptăm în număr cât mai mare.