04
Aug

(P) Energia vine de unde te aștepți mai puțin

Electric Castle 2015 a fost, fără echivoc, una dintre cele mai stresante și epuizante perioade pentru noi. Am ajuns cu două săptămâni înainte de event și am plecat la cinci zile după terminarea lui, deci peste trei săptămâni de muncă continuă, de dimineața până seara, cu cireașa de pe tort reprezentată de cele patru zile de festival în care nu am dormit mai mult de patru ore pe noapte. Recordul de nedormit a fost stabilit în ultima zi, astfel că am fost treze de duminică de la 09.00 până doua zi, luni, la ora 14.00. Timp în care am muncit, ne-am permis să ne și distrăm puțin, iar apoi am strâns cu lacrimi în ochi tot cortul ECO. Lacrimi de bucurie că ne ducem, în sfârșit, să ne odihnim :), dar și de tristețe că ce a fost frumos s-a terminat.

Proiectul ECO de la această ediție a avut un mare susținător și anume sponsorul Walmark, care prin al lui brand, Memo Plus 2 Go, ne-a finanțat instalația de biciclete cu dinam, dar mai ales ne-a întreținut pe noi, organizatorii, voluntarii, precum și pe cei mai eco dintre participanți, cu un boost real de energie.

Toată lumea a vrut să pună mâna pe cutiuța cu pastiluțe-minune MemoPlus 2 Go, o dată pentru că bomboanele alea bune la gust chiar îți dau energie (și nu conțin chestii care să-ți distrugă stomacul și ficatul), dar și datorită cutiei în sine, un accesoriu numai bun pentru un participant la un festival de muzică :).

MemoPlus 2 Go e gândit, în principal, pentru studenți, însă eu nu mă blochez pe faptul că am terminat studiile. De energie și memorie bună avem nevoie cu toții.

Vreau să mulțumesc echipei de marketing Walmark și agenției lor de creație, pentru că sunt unii dintre puținii sponsori care înțeleg că ”less is more” și preferă întotdeauna să vină cu plus valoare pentru publicul lor, în schimbul bannerelor kilometrice sau publicității agasante. La spot-ul ECO de la Electric Castle au fost prezenți cu:

Pufi de relaxare

Pufi de relaxare.

Un infografic smart & fun pe instalația de biciclete cu dinam

Un infografic smart & fun pe instalația de biciclete cu dinam.

Tricouri cool pe care le-a purtat toata lumea de la fest

Tricouri cool pe care și le-a dorit toată lumea de la fest.

Iată și prezentarea oficială a produsului MemoPlus 2 Go și o ofertă specială:

”Pentru unii studenți, sesiunea este un prilej de a-și confirma interesul pentru domeniul de studiu; pentru alții este o sursă de stres.

Cum poți însă diminua stările de anxietate, incapacitatea de concentrare și memorare, oboseala psihica și fizică? Pe lângă pregătirea din timp a sesiunii, pentru perioadele cu o activitate intelectuală intensă poți apela și la MemoPlus 2 GO. MemoPlus 2 GO îți oferă două avantaje imediate: tableta este masticabilă, numai bună pentru drumul spre facultate și orele lungi de examen și conținutul de L-carnitină, un nutrient natural care joacă un rol esenţial în metabolismul energetic al corpului. Profită acum de oferta MemoPlus și primești CADOU un pachet MemoPlus 2 GO și un tricou la alegere. Detalii aici.”

Cutiutele cochete.

Cutiuțele cochete.