13
Jul

Concurs “DIAMONDS ARE FOREVER ECO Challenge – Music Drives Change”

Fă-ți încălzirea pentru EcoChallenge: vino cu patru prieteni in masina catre Electric Castle, posteazã public dovada foto pe pagina ta de FB sau Instagram, împreună cu hashtagurile ‪#‎ecochallenge‬ ‪#‎jbblendingspirits‬ și poți câștiga o pereche de căști Sony și o sticlă de 3 litri de whisky J&B.

Regulament

 

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “ Diamonds Are Forever ECO Challenge – Music Drives Change ” (denumit in continuare “Concursul”) este Asociaţia MAINOI, cu sediul social în Braşov, str. Sitarului, nr. 11, bl. C30, sc. A, et. 2, ap. 5, înregistrată la Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor ţinut la Judecătoria Braşov la poziţia 96/28.10.2014, cod fiscal numărul RO33934630, având contul numărul RO06RNCB0053144521160001, deschis la banca BCR, reprezentată de Nicoleta Cirjan cu funcţia de Presedinte, denumit in continuare Organizatorul.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 13 iulie-16 iulie 2016 pe https://www.facebook.com/diamondsareforeverband, pagina oficiala de Facebook a formatiei de muzica Diamonds Are Forever.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania. Nu pot participa Organizatorii si alte persoane implicate in organizarea si desfasurarea concursului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

ART. 4. MECANISMUL SI DESFASURAREA CONCURSULUI

Concursul se desfasoara dupa cum urmeaza :
– In perioada 13 iulie-16 iulie 2016 (pana la orele 12.00) participantii trebuie sa posteze pe pagina personala de Facebook sau Instagram, catre audienta generala ( « public »), o fotografie care sa ii reprezinte, in masina pe drum spre Electric Castle impreuna cu alte minim alte 3 persoane, alaturi de hashtag-urile #EcoChallenge si #JBblendingspirits;
– In data de 16 iulie (pana la ora 18.00), juriul va desemna castigatorii;
– Organizatorul verifica daca participantul declarat castigator a indeplinit regulile de concurs;

– In data de 16 iulie (pana la ora 20.00), Organizatorul il va anunta pe castigator, prin intermediul mesageriei facebook, ca a castigat competitia.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorului va fi facuta prin decizia unui juriu format din doi membri ai trupei de muzica Diamonds Are Forever si un membru al Organizatorului. Juriul va premia cele mai convingatoare postari (poza+text).

ART. 6. PREMII

Premiul 1 consta intr-o pereche de casti Sony, premiul 2 consta intr-o sticla de whiskey J&B de 3 litri.

ART. 7. ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorul va fi anuntat in data de 16 iulie 2016 de catre organizatori prin intermediul mesageriei personale de pe www.facebook.com sau Instagram si public pe pagina www.facebook.com/MaiNoiCreatives. Castigatorul are obligatia de a furniza datele de contact : nume, prenume, data nasterii, serie si nr de buletin, pana in data de 17 iulie 2016, ora 10.00 pentru a i se confirma castigarea concursului.

Prin inscrierea in concurs castigatorul isi dau acordul sa:

– furnizeze datele de contact reale (nume, prenume, varsta, localitate, adresa de e-mail, nr de telefon) organizatorilor via mesagerie Facebook pe pagina de facebook a organizatorului, pana la data de 17 iulie 2016, orele 10.00. In caz contrar, este descalificat si inlocuit de rezerve.

Organizatorii nu-si asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene. Premiile vor fi oferite in cadrul evenimentului Electric Castle Festival, la zona ECO, din data de 17 iulie, interval orar 16.00-18.00 (castigatorii vor fi anuntati de ora exacta).

ART. 9. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Castigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari.

Art. 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil oricarui solicitant pe: www.mainoi.ro/news

Art. 11. DIVERSE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Concursului si va face public acest lucru. Contestatiile se depun in scris, in termen de 7 zile lucratoare de la data incheierii Concursuluis la sediul Organizatorului.